Narvikfjellet satser på nordlys

a DSC_9714 kopi

Narvikfjellet skal satse mer på nordlysturister, og med ett samarbeid med turoperatøren «Of The Map Travel» har de satt i gang «Lights at the Lodge», der Narvikfjellet tilbyr egen nordlysguide – med utgangspunkt på Øvre Fjellheisstasjon.

– Gondolbanen tar deg til 656 moh. hvor du vil bli møtt av en guide som drar deg inn i vinterlysets opplevelsesrike verden. Vær forberedt på uforglemmelige øyeblikk, sier Helle Holt, markedssjef i Narvikfjellet.

Nylig var det offisiell åpning for «Lights at the Lodge» der både utenlandske reportere, turister og hotellansatte var invitert.

– Gjestene blir tatt i mot ved Nedre Fjellheisstasjon og kjørt opp med gondolen. Bare det å ta gondolen i stummende mørke, er en opplevelse i seg selv, sier Holt. – Vel oppe får de servert champagne, og en guide står klar til å fortelle om nordlyset. Etterhvert tas alle med ut i området rundt Øvre Fjellheisstasjon hvor de forhåpentligvis får se nordlyset flakke på himmelen over narvik.

Narvikfjellet har lenge ønsket å tilby nordlysturer med gondolen opp til Øvre Fjellheisstajonen i Narvik. – Det perfekte stedet for å se nordlyset, sier Harald Kuraas, daglig leder i Narvikfjellet.

Narvikfjellet skal ha tilbudet to ganger i uken ut mars måned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *