Har passert 200 lag i årets Funn Cup

Påmeldingen til Funn Cup 2016 er åpnet forlengst – og turneringsleder Frank Andersen er allerede i rekordmodus.

«Vi satte ny rekord med 167 lag i 2015. Vi ønsker å tilby nye spennende lag i hver klasse og målet om å nå 200 påmeldte lag i 2016 er allerede passert», er meldingen fra Funn Cup-sjefen på fotballturneringens egen hjemmeside.

MYE SPENNENDE PÅ GANG

Årets turnering arrangeres 27. til 29. mai. Og ja, det er en stund til, men tiden fram til første kamp blåses i gang, lover Andersen vil bli brukt godt.

«Dagene frem til 27. mai skal brukes godt. Vi har mye spennende på gang og målet er selvfølgelig å heve kvaliteten ytterligere.»

I år som i fjor, er det Mjølner, Hardhaus og Håkvik som står som turneringsarrangører.

GJØR JUSTERINGER

Det blir gjort noen justeringer i forhold til klassene. Nierklassene for smågutter og småjenter er tatt bort.

«Årsaken til dette er at 9er banene tok mye av banekapasiteten og tvang oss blant annet å spille på en ikke alt for bra gressbane», påpeker Andersen. Han ser likevel for seg at nierfotballen får plass i turneringen senere:

«Vi jobber svært aktivt med å øke banekapasiteten, men inntil flere baner er på plass prioriterer vi 11 er og 7 er i ungdomsfotballen.»

Kampene går i Narvik – Narvik stadion og Narvikhallen – på Ankenes og i Håkvik. Ved mange påmeldte lag vil også banen i Beisfjord bli tatt i bruk.

Andersen oppfordrer lagene til å melde seg tidlig på. De som melder seg på før 20. mars er med i trekning av en flott premie, opplyser turneringslederen. Siste frist for påmelding er 27. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *