Burger King inn på Amfi

Hamburgerkjeden Burger King åpner restaurant på Amfi Narvik i slutten av mars.
– Dette er noe vi har ønsket lenge, sier Alf Mangor Johannessen. Han er eier av Bodø-firmaet Amj Management AS, som eier rettighetene til Burger King i Nord-Norge. Firmaet har også rettighetene til Peppes Pizza i Nord-Norge. – Byen trenger et slikt konsept og det passer til Narvik, sier Johannessen.

Burger King åpner serveringsstedet sitt i inngangspartiet på Amfi mot Frydenlundsbrua. Her overtar de lokalene til Brilleland og Himmelblaa. Brilleland flytter til annet lokale inne på senteret, mens Himmelblaa fortsetter driften i nye lokaler i sentrum.

– Vi gleder oss veldig. Vi får et lokale med fantastisk beliggenhet midt i sentrum, med uteservering i tilknytning til parken utenfor, sier Johannessen.

Serveringsstedet blir på rundt 300 kvadratmeter, har 70-80 sitteplasser innendørs og også en god del sitteplasser utendørs. Burger King skal ha åpent alle dager i uken, fra tidlig om morgenen til sent på kvelden.

– Vi er veldig stolt over å ha fått dette til, sier senterleder Helge Edvardsen ved Amfi Narvik. – Lokasjonen på Amfi er nær sagt perfekt. Her kan serveringsstedet ha egne åpningstider og de kan også ta i bruk parken rett utenfor senteret, forteller Edvardsen.

Burger King har i dag to restauranter i Bodø og Tromsø. Samtidig søker man franchisetagere til Stjørdal, Namsos, Mosjøen, Mo i Rana, Harstad, Alta, Hammerfest og Kirkenes.

– Med denne etableringen får vi styrket vårt serveringstilbud på senteret, noe som er veldig viktig i dagens kjøpesenterdrift. Jeg gleder meg til å spise den første Burger King-burgeren på senteret, sier sentersjefen.

Burger King er verdens nest største hamburgerkjede med om lag 14.000 restauranter i mer enn 90 land. Burger King kom til Norge i 1988.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *