Populære ølkurs

Kursene fredag, mandag og tirsdag er fulltegnet. Akkurat nå er det kun noen få plasser igjen på lørdagens ølkurs i regi av Astrupstuene AS. – Det er tydelig at byens bedrifter og innbyggere setter pris på våre kvalitetskurs som kjøres i regi av Norges største øl-leverandør, forteller Mads Parten.

Astrupstuene kjørte i gang med ølkurs under Oktoberfestivalen i fjor. Det ble en stor suksess over tre kvelder. Denne gangen ble det lagt ut fire kvelder, og både førstkommende fredag, mandag og tirsdag er tilnærmet fullbooket.

  • Akkurat nå er det kun ledige plasser til lørdagens kurs. Men skal du være med, bør du raska på med å bestille plass. La sansene dine bli vekket til live, sier Mads Parten i Astrupstuene AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *