Storinnrykk på campus

UiT Narvik forbereder seg på storinnrykk når elever fra tredjetrinn på videregående skoler i Narvik og Hamarøy inntar campus i dag tirsdag 1. mars.

Svært mange av årets avgangselever tar veien videre til høyere utdanning allerede fra høsten av. Nå får de muligheten til å bli bedre kjent med hva UiT – Norges arktiske universitet, har å tilby dem. Og det skulle være nok å velge blant. Ved campus Narvik vil elevene nemlig bli presentert for over 160 studieretninger ved UiTs forskjellige campus.

Spennet er enormt; Ingeniørfag, helsefag, marine fag, reiseliv, idrett og friluftsliv, juridiske og økonomiske fag, lærerutdanning, matematikk, naturvitenskap og humanistiske fag – for å nevne noe – skal presenteres.

Presentasjonen foregår i klasserom og auditorier på campus. I etterkant vil det bli stands i Glassgata.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *