Representerer Norge i USA

Lars Theodor Kintel (29) er tatt ut som deltaker på det prestisjefylte YTILI-samlingen i USA. Unge entreprenører fra hele verden deltar. Tysfjordingen Kintel representerer Norge.

YTILI-programmet samler 50 unge entreprenører til en tre ukers lang arbeidssesjon i USA i juni. Samlingen avsluttes med den store Global Entrepreneurship Summit (GES) fra 22.-24. juni. Dit kommer også President Obama.

Kintel er deltaker på Agenda Nord-Norges ambassadørprogram for unge talenter. Gjennom dette programmet har den amerikanske ambassaden kommet i kontakt med Kintel. Han er valgt ut basert på hans kreativitet, grunderegenskaper og gjennomføringsevne. For tiden jobber han med et produkt som skal forbedre martlagingsmetoden sous-vide som er perfekt for sjømat. Kintel har fire bachelorgrader (havbruk, lulesamisk, statsvitenskap og økonomi og ledelse) og en mastergrad i økonomi og ledelse. Han ble allerede som 22-åring kjent da han lanserte aluminiumsskilt som folk kunne kjøpe og eventuelt ødelegge i stedet for å vandalisere samiske navneskilt langs veiene.

Kilde: Agenda Nord-Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *