Snart klart for Musicals in Consert

Nå er det få dager igjen til selveste urpremieren på Musicals in Concert. Lørdag braker det løs i Narvik Kulturhus med konserter klokken 15 og 19.

Gå ikke glipp av denne fantastiske konserten hvor 150 sangere, musikere og solister tar deg med inn i musicalens verden. Dette blir en pangstart på Vinterfestuka i Narvik. Konserten består av utdrag fra de tre verdenskjente musicalene Evita, My Fair Lady og Les Miserables. Varighet på konserten er ca. 2 timer inkludert pause.
Koret består av 120 sangere fra Ofoten og Sør-Troms.

Musikalsk leder  er Jon Fylling.

Solister:

BildeMarita
Marita Havaas Olsen (mezzo sopran) er en erfaren skuespiller/sanger og produsent fra Narvik. Hun har de siste 8 årene produsert mange store korsuksesser i nord for Norges Korforbund og har vært medlem i Narvik Teaterlag i en årrekke som skuespiller, instruktør og produsent. Marita er solist på alle konsertstedene.
Hansiweb
Hansi Lorentsen er skuespiller og sanger fra Narvik med lang farstid på scenen. Har gjort mange store roller i Narvik Teaterlag og gjør også mindre solo oppdrag. Hansi skal synge vertshusholderen Hr. Thernadier under konserten i Narvik Kulturhus.
Sivweb1
Siv Cathrine Johansen (mezzo sopran) fra Harstad jobber til daglig ved musikklinjen på Heggen vgs. og har over 15 års erfaring som dirigent og sangpedagog. Hun er utdannet sangpedagog fra konservatoriene i Stavanger og Birmingham, England. Hun har gjort flere store korprosjekt og er til daglig dirigent for Sangkoret Lurlokk. Siv er solist på alle konsertstedene.
TorEriksengråweb
Tor Eriksen (Bass/baryton) fra Målselv er dirigent i Chorus Borealis og freelance sanger. Han er utdannet sanger og pedagog i musikkvitenskap og Nordisk fra UIT, konservatoriet og NTNU. Eriksen har gjort flere operaproduksjoner og konsertversjoner av blant annet Les Miserables og utvalgte sanger fra Chess, Cats og Phantom of the opera. Han jobber til daglig som lærer ved Bardufoss Høgtun Videregående skole. Tor er solist på alle konsertstedene.
veronicaweb
Veronica Frette Evensen er en erfaren skuespiller fra Narvik med mange store roller bak seg i Narvik Teaterlag. Veronica skal synge Fru. Thernadier under konserten i Narvik Kulturhus.
Yrla Sjåfjellmindre
​Yrla Sjåfjell Ellefsen er 11 år og fra Gratangen. Hun skal synge solo på låta Castle on a Cloud i Narvik Kulturhus. Hun synger i skolekor til vanlig og driver ellers med turn.

Dag Erik Enoksen (tenor) er en erfaren dirigent og solist fra Harstad. Han jobber på heltid som dirigent og har mange store korprosjekter bak seg. Han har gjort flere solistoppdrag og hadde nylig stor suksess med sitt solistprosjekt «Tre stemmer». Dag Erik dirigerer Harstad Mandskor, Harstad Guttekor,  Bel Chorus og Mine Damer. 

Dag Erik er solist på alle konsertstedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *