I full rigging til Vinterfestuka

Byens utesteder er i full rigging foran årets Vinterfestuke. Både stemnings- og omsetningsmessig er den årlige Vinterfestuka utelivsbransjens viktigste uke, og det legges ned mye arbeid i forberedelser.

Vi har tatt en kjapp runde innom noen av byens utesteder:

Enter Bar:

Eierne av baren har pusset opp stedet til å bli en moderne, men retro cocktailbar.

– Vårt konsept er at det skal være en cocktailbar med en retrostil. Vi har innredet med inventar fra 60- og 70-tallet, noe som gjenspeiler resten av hotellet, røper Ole Tom Martinussen, daglig leder for Nordstjernen -og Bjerkvik hotell.

a lite DSC_8066
Enter Bar har et stort og luftig lokale dekorert med retro interiør i Kongensgate.
a lite DSC_8069
Baren på Enter Bar
  • Vi er spente på mottakelsen, og satser på fullt hus hele Vinterfestuka, sier Martinussen

Narvikguten:

a lite DSC_8071
Taraldsvik Services var i full gang med arbeid utenfor Narvikguten. Her øker Narvikguten kapasiteten ved å sette opp et eget telt utenfor lokalene sine.

Foran Narvikguten finner vi Steinar Lund fra Taraldsvik Services i full gang med å bygge golv på fortauet. Her blir det satt opp telt for å øke kapasiteten til utestedet.

  • Her blir det åpent alle dager i Vinterfestuka. Vi utvider puben med 120 kvm og mange sitteplasser. Her garanterer vi god VU-stemning hele uka, sier Nils Ragnar Jensen, eier av Narvikguten.

Bar Astrup:

Mads Parten, eier av Bar Astrup fikk kort tid på seg til å etablere baren. Da den tidligere driveren gikk konkurs, har Parten brukt under en uke på å etablere det nye utestedet.

  • Akkurat nå er det rimelig stress, men vi skal være klar for åpning til i morgen kveld, forteller en optimistisk Mads Parten.
  • Vi skal bygge langbord og benker i tillegg til det eksisterende interiøret. I løpet av kvelden blir lokalet pyntet til Rallarfest hele uken, sier Parten.

Bar Astrup vil ha åpent alle dager under årets Vinterfestuke, med unntak av søndag.

Bar Astrup
Bar Astrup

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *