VU-programmet søndag 6.mars

søndag 06

PREMIERER: Brukskunst fra Yttersia – salgsutstillinger: Sølv – Smia Silvia (Silvia Rehnlund) Strikking – Rannveig Gjevre Såpe – Alveland (Rita King) Glass – Galleri Uver (Siv Johansen) VU-kunstneren – se www.vinterfestuka.no Museumskino: «Et bånd over grensen»

Ferske fotografier: Narviks Kjetil Janson viser «2015 – og litt 2016», superferske og originale fjell-, konfirmasjon- og actionbilder. Fotoutstilling: «Lek med teknologi». 7. klasse på Frydenlund skole har mikset gamle LKAB-bilder med egne fotografier, i glass og ramme – og på treverk. 102 år med mestere i faget: Fotografier, kunst og gjenstander fra Narvik Håndverk- og Industriforenings historie. Statens vegvesen: «Tidenes vegsatsing i Narvik». Utstilling og film om bygging av Hålogalandsbrua og alle prosjektene i og under Narvik sentrum og fra Øyjord til Bjerkvik. Ofuohtta, en del av Sàpmi – samenes historie i Ofoten i bilder, gjenstander og tekst. VU-KAFÉ: Personskadeforbundet LTN Ofoten lokallag har åpen kafé alle dager. Kjøp kaffe, te, brus, saft, nystekte vafler og småkaker. Begge helger serveres rømmegrøt og lapskaus. ÅPENT ALLE DAGER I VINTERFESTUKA
Sted: Museum Nord
Arrangør: Museum Nord – Narvik

» Åpningstid 11:00 – 17:00

Informasjon om Vinterfestukas program. Salg av billetter, drikkebonger, rallarhatter, sjal og andre VU-effekter. 
Arrangør: Heidi Gabrielsen

» Åpningstid 11:00 – 13:00

Det avholdes rallargudstjeneste i Hergot kapell ved prost Hindenes kl 11.00. Etter gudstjenesten er det minneord og blomsternedleggelsene på rallarkirkegården ved Svarta Bjørn og Agge Theander. Gratis buss fra Folkets Hus kl 09.45 og kl. 10.30
Sted: Hergot kapell
Arrangør: Rallarklubben og Hergot menighet


Bacalao m/brød 105,- Inkl. kaffe og dessert. Start Søndag 6.Mars og varer ut hele uke 10, sluttdato blir Søndag 13.Mars Vel møtt 🙂
Sted: Caffe Latte AS
Arrangør: Caffe Latte

Ensemble OscarEnsemble Oscar, distriktsmusikerne i Ofoten, inviterer til «Gylne Øyeblikk», en konsert med kjent filmmusikk i en vakker og variert sammensetning – i ny og kammermusikalsk drakt.
Sted: Sjømannskirken
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

søndag 06
Tradisjonen tro sender Radio Stroganoff daglige livesendinger under VU med siste oppdateringer på hva som skjer og har skjedd så langt i Vinterfestuka. I år sender vi live fra vårt VU-studio på Torvet ved siden av VU-barakken.
Sted: Radio Stroganoff
Arrangør: Narvik Studentradio

VU på VT: Narvikmesterskap i Smash
Er du verdens første Narvikmester i Super Smash Bros? Eller kanskje du bare digger spillet og vil teste det ut på storskjerm? Eller kanskje du aldri har prøvd det før og bare er nysgjerrig? Uansett er du hjertlig velkommen til spillkveld på Verdensteatret søndag 6. mars!
Sted: Verdensteateret

søn6» Åpningstid 18:00 –

I 2003 lagde Haugen Produksjoner forestillingen Søstre. Den ble en publikumsuksess og spilte hele 180 ganger for 25.000 publikummere i alle aldre, oppkjøpt av bl.a. Riksteateret og Den Kulturelle Skolesekken. Få med deg den gripende historien i denne frittstående oppfølgeren.
Sted: Teatersalen Narvik Kulturhus
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

søndag 06
Ivar Aarseth har hatt whisky som hobby siden studietiden på NTH. Han er i dag president i Norsk Malt Whisky Lag (NMWL) og har vært leder i NMWL Oslo. Han holder mange smakinger, foredrag og har skrevet bok om whisky. Prisen på «World Wide Whisky» smakingen blir kr. 400,- for medlemmer og kr. 500,- for ikke medlem/besøkende. Medlemmer av NMWL Narvik har fortrinnsrett på denne smakingen, siden det max. kan være 32-33 personer i lokalet vår. Smakingen blir avholdt i Kongensgt 8 kl 20.00
Sted: Kongensgate 8
Arrangør: Norsk Malt Whisky Lag avd. Narvik

søn6
«Guds utsendte – en fotballfabel» handler om å elske fotball så mye at man er villig til å gjøre ALT for laget sitt! Og ha en kompis som blir med. Om et mål som ikke er et mål, som ikke bør være et mål, som aldri burde vært et mål. Om det åttifjerde minuttet, da det hele skjedde. Eller ikke skjedde. Men mest av alt handler det om lidenskap. For fotball, for vennskap, for damer.
Sted: Mørkhålla
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

Søn6
Produksjonen Harr & Hartberg er en oppsiktsvekkende godbit på mer enn én måte. Skuespiller Thorbjørn Harr er flere ganger kåret til en av Norges mest sexy menn, og det siste året har han slått seg opp som Hollywood-stjerne i den amerikanske tv-serien Vikings. Nå får Narvik-publikummet møte han i Lokstall 1 som vokalist og musiker med spesialskrevne tekster av Lars Saabye Christensen, sammen med Aslak Hartberg og resten av det fantastiske bandet. SITTEKONSERT
Sted: Lokstall 1
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

» Åpningstid 23:00 – 03:00

Søndag og mandag i VU er det Trond Esben Robertson, bedre kjent som Trespa, som skal få gjestene opp fra stolene på Bygaarden. Han er kjent for sitt engasjement og smittende humør, og det er derfor fare for både allsang og god rallarstemning!
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Bygaarden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *