VU-programmet lørdag 12.mars

Årets Vinterfestuke nærmer seg slutten.
Her er dagens program:
10:00 – Rallarmarsjen

lørdag 12» Åpningstid 10:00 – 12:00

Start/Mål: Idrettens Hus Starttid: kl.10:00 – 12:00. Lang løype, 13 km: Kl. 10:00 – 11:00. Distanser: 5, 10 og 13 km Premiering: Medalje/Årstegn. Marsjen arrangeres for 21. gang i regi av Narvik Marsjklubb.
Sted: Rallarmarsjen
Pris: kr 60,- / barn kr. 30,-
Arrangør: Narvik Marsjklubb

» Åpningstid 10:30 – 11:30

En samling med sang, musikk og servering. Gratis inngang. Arrangør: Frelsesarmeen
Sted: Frelsesarmeen
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Frelsesarmeen

lørdag 12ÅPENT ALLE DAGER I VINTERFESTUKA
Sted: Museum Nord
Pris: kr 60,- / barn gratis / honnør kr. 30,- / student kr. 30,-
Arrangør: Museum Nord – Narvik

 

» Åpningstid 11:00 – 15:00

Informasjon om Vinterfestukas program. Salg av billetter, drikkebonger, rallarhatter, sjal og andre VU-effekter.
Pris: Gratis!


» Åpningstid 11:00 – 16:00

Karl-Gustav Gjertsen, grafikk og Marit Myklebust, stofftrykk Kunstnerne er til stede og viser de teknikkene som brukes. Salgsutstilling. Andre tidspunkt kan avtales på tlf. 480 09 833.
Sted: Fremover
Pris: Gratis!

» Åpningstid 11:00 – 15:00

Utstilling av gamle kjoler m/tilbehør Blir også kaffeteria og loddsalg.
Sted: Husflidsstua
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Husflidslag 

» Åpningstid 12:00 – 12:30

Sang og musikk ved deltakerne i Frelsesarmeens seniorfestival. Gratis inngang. Arrangør: Frelsesarmeen
Sted: AMFI Narvik
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Frelsesarmeen

» Åpningstid 13:00 –

Sang og musikk ved deltakerne i Frelsesarmeens seniorfestival. Gratis inngang. Arrangør: Frelsesarmeen
Sted: Narvik storsenter
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Frelsesarmeen

Kor_E_Vi» Åpningstid 13:00 –

Opplev gladkoret fremfor noen! «Kor E Vi» har satset på et reportoar som spenner fra Bellman og drikkeviser, til evergreens, populærmelodier, revyviser og country/pop. Koret, eller rettere sagt trippelkvartetten, består av sangere med tilknytning til det øvrige kormiljøet i Harstad.
Sted: Sjømannskirken
Pris: kr 120,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

Lørdag 12.» Åpningstid 13:00 – 19:00

Lørdag 12. mars kl. 13:00. Foam-workshop, 6 timer (maks. 30 deltagere) På dette kurset vil man lære å jobbe med EVA-foam, også kjent som mosegummi eller fun foam. Vi kommer til å gå igjennom forskjellige teknikker for å lage enkle rustning-deler og rekvisitter. Aldersgrense 12 år.
Sted: Verdensteateret
Pris: kr 150,-

 

» Åpningstid 15:00 – 16:45

Jernbanemusikken gjennomfører sitt årvisse korpstreff siste lørdag i Vinterfestuka med en feiende flott konsert. I år er våre gjester Kila Musikkforening fra Harstad, NPC Musikkorps fra Kjøpsvik, Lødingen Musikkforening og LKAB Musikkorps.
Sted: Studiested Frydenlund
Pris: kr 100,- / barn gratis / honnør kr. 100,- / student kr. 100,-
Arrangør: Jernbanens Musikkorps Narvik

» Åpningstid 16:00 – 18:00

Invitasjon til Binneklubbens medlemmer, alle tidligere Svarta Bjørn-representanter og Svarta Bjørner.
Sted: Solhaugen VGS
Pris: kr 200,-
Arrangør: Binneklubben

lørdag 12» Åpningstid 16:00 –

Tradisjonen tro sender Radio Stroganoff daglige livesendinger under VU med siste oppdateringer på hva som skjer og har skjedd så langt i Vinterfestuka. I år sender vi live fra vårt VU-studio på Torvet ved siden av VU-barakken.
Sted: Radio Stroganoff
Pris: Gratis!
Arrangør: Narvik Studentradio

lørdag 12» Åpningstid 17:00 – 20:30

Arrangementet er en del av Frelsesarmeens seniorfestival. Frelsesarmeen/Over 60 er 40 år på samme tid som Vinterfestuka er 60 år. Dette blir markert med at Jenny Jensen åpner treffet med en konsert. Deretter blir det servert middag, kaffe og kaker. Major Leif-Erling Fagermo er kveldens programleder. Major Elisabeth og Samuel Joensen fra Færøyene deltar. For de som ønsker å delta må de melde seg på arrangemntet ved å ringe Frelsesarmeen tlf.76942939,Turid Formo tlf.90753923 eller Frelsesarmeens Over 60-kontor tlf.23691700 Gratis inngang.
Sted: Quality Grand Royal
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Frelsesarmeen

Madcon» Åpningstid 18:00 –

NB! Vær obs på at den første Madcon-konserten (kl.18.00) har ungdom som hovedmålgruppe og arrangeres derfor uten alkoholservering. Superduoen Madcon har gjestet Vinterfestuka i Narvik en gang tidligere, og er nå endelig tilbake etter «popular demand». Siden da har Madcon utviklet seg til å bli en om mulig enda større hitmaskin med låter som «One life», «Don’t worry» og «Keep my cool». STÅKONSERT
Sted: Lokstall 1
Pris: kr 450,- / barn kr. 280,- / student kr. 280,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

Norrbotten Big Band m/ Jojje Wadenius» Åpningstid 19:00 –

Georg «Jojje» Wadenius er en internasjonalt kjent gitarist som har spilt med storheter som James Brown, Steely Dan og Aretha Franklin. Til Vinterfestuka kommer Jojje sammen med Norrbotten Big Band, som flere ganger tidligere har begeistret publikum i Narvik.
Sted: Teatersalen Narvik Kulturhus
Pris: kr 300,- / student kr. 150,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

 

18:00 – 03.00 – BAR ASTRUP12832457_1757276027835761_5040642912498422970_n
Rallarfest på Bar Astrup. Vi kjører på i avslutningshelga med fantastisk stemning både fredag og lørdag. Bar med alle rettigheter. Velkjente TRESPA kjører i gang i løpet av kvelden. 20 års aldersgrense. Kom og opplev skikkelig VU-stemning!

 

Madcon (med 18-årsgrense)» Åpningstid 21:00 –

NB! Vær obs på at den første Madcon-konserten (kl.18.00) har ungdom som hovedmålgruppe og arrangeres derfor uten alkoholservering. Superduoen Madcon har gjestet Vinterfestuka i Narvik en gang tidligere, og er nå endelig tilbake etter «popular demand». Siden da har Madcon utviklet seg til å bli en om mulig enda større hitmaskin med låter som «One life», «Don’t worry» og «Keep my cool». STÅKONSERT
Sted: Lokstall 1
Pris: kr 450,- / barn kr. 280,- / student kr. 280,-
Arrangør: Vinterfestuka i Narvik

» Åpningstid 21:00 – 24:00

Miniutgaven av Banana Airlines, Kai’s Bande, avslutter Vinterfestuka med et brak på Festivalkroa fra kl 21.00. God stemning i ekte rallarstil, midt i gate 1! Billetter selges i døra. Kun kortbetaling.
Sted: Festivalkroa
Pris: kr 50,-

» Åpningstid 22:00 –

Frank Benjaminsen spiller tidlig på kvelden før DJ Alexander Summerhill avslutter denne siste lørdagen i VU
Sted: Malmen

22:30 – Tore Sivertsen

» Åpningstid 22:30 – 02:30

Tore Sivertsen er en sanger/låtskriver fra Narvik i Nordland. I 2008 kom det første albumet ”evighet e lenge” på NordNorsk Plateselskap. I 2009 kom singlen ”så lenge sola renn” på samme selskap. I 2010 ga Sivertsen ut videoen/låten ”beautiful voyage” i et samarbeid med Hurtigruten. Singlen ble gitt ut på selskapet Grammofon. I 2011 ble singlen ”cover in the night” sluppet, og i 2012 kom album nummer 2, ”six cold days in Oslo”, også dette på Grammofon. Fra disse utgivelsene har Sivertsen hatt mange listinger på P1 i nord. Låten ”rise and shine” fra albumet ”six cold days in Oslo” ble 5. mest spillte låt i 2012 på P1 i nord-norge. Låtene har også hatt spilletid på P1 riks. Tore Sivertsen har vært i studio og spillt inn nytt materiale, som blir lansert snarlig.
Sted: Narvikguten pub
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Narvikguten Pub

» Åpningstid 23:00 – 03:00

I tillegg til å presentere noen av 60- og 70-tallets største låter, har gutta et mangfoldig repertoar av moderne musikk. Med kvalitet og spilleglede fremfører de låter av fantastiske band som The Beatles, Pink Floyd, U2, R.E.M, Dum Dum Boys, Madrugada og Kings of Leon. Robin & Sigbjørn kommer definitivt til å løfte stemningen på Bygaarden!
Pris: Gratis! / barn gratis / honnør gratis / student gratis
Arrangør: Bygaarden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *