Narvik Rando – fra fjord til fjell

Toppturkonkurransen Narvik Rando nærmer seg med stormskritt. Fredag 1.april og lørdag 2.april går arrangementet av stabelen i Narvikfjellet.

 

  • I år arrangerer vi to ulike konkurranser, en vertikalkonkurranse opp til Linken fredag, og en hovedkonkurranse lørdag i det som kanskje er Skandinavias mest spektakulære løype, forteller Micke af Ekenstam, mannen bak konkurransen.
Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

Narvik Rando samkjøres med Camp Narvik, en helg i Narvikfjellet med masse skikjøring, guidete toppturer, konkurranser, afterski og party.

 

  • Narvik Rando vil ha en turklasse og en konkurranseklasse, med felles start. Det vil være både dame- og herreklasse. Løypen til turklasse har en høydeforskjell på ca 1000 høydemeter og vil være en god blanding av fin turopplevelse, spennende nedkjøringer og mat/drikke underveis. Alle som har litt erfaring med å kjøre offpist vil ha nok ferdigheter til å stille i turklassen, sier Ekenstam.
Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

Konkurranseklassen kjøres i en løype på ca 1800 høydemeter, som er noe mer utfordrende og har bratte partier der man vil gå med skiene på sekken. Dette er klassen for de som vil utfordre seg selv og prøve seg mot løpere i Norgeseliten.

Narvik Rando utgjør sammen med Lyngen Rando, Blåtind Rando og Skittentind Rando, den Nordnorske randocupen.

 

Du finner mer info om konkurransen på www.narvikrando.no

a DSC_1436 a DSC_1552 a DSC_1560 a lite DSC_1279 kopi DSC_1234 DSC_1239 DSC_1256 DSC_1326 DSC_1340 DSC_1366 DSC_1405 DSC_1463 DSC_1472 DSC_1486

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *