Gleder seg til fortsettelsen

I går åpnet Fagmøbler dørene til sine flotte lokaler nede på havna.

– Vi gleder oss stort til fortsettelsen, forteller daglig leder Viktor Eriksen.

Tekst og foto: Rune Dahl

Fagmøbler har flyttet inn i de tidligere lokalene til Bohus, og skal bruke 2000 kvadratmeter til utstillinger, fordelt over to etasjer.

  • Det er klart jeg er spent på mottakelsen. Vi har holdt på i lokalene siden i fjor høst, og har trua på konseptet, forteller Eriksen.

Viktor Eriksen er et velkjent fjes innenfor møbelbransjen. Som 13-åringen begynte han som ekstrahjelp hos Fino. Etter hvert ble Møbelholmen hans arbeidsplass gjennom 20 år.

  • Jeg arbeidet på Møbelholmen helt til de stengte dørene i 2009.

Maritim Eiendom er hovedaksjonær i selskapet Ofoten Møbler som frontes ut som Fagmøbler.DSC_8601

Fagmøbler har et stort utvalg av senger, madrasser, sofaer, spisestuer, tepper, malerier og fotoprint.

  • Hovedfokuset vårt er kunde –og handleopplevelsen. Det aller viktigste er at kundene får en god opplevelse her hos oss. Da kommer de tilbake, og vi vet vi har gjort en god jobb, forteller Eriksen.

Bohus var i de samme lokalene tidligere. Hva skal til for at dere skal klare dere?

  • Vi har en gunstig husleie, vår hovedaksjonær eier også bygget. Men det aller viktigste er sortiment vårt, og det faktum at vi har meget blide og gode selgere. Fagmøbler scorer høyt på kundeopplevelser over hele Norge, og det skal vi vise også i Narvik, sier Eriksen.

Fagmøbler har åpent 10-18 på hverdager og 10-16 lørdag.

  • Da har du muligheten til å dra hjem og spise etter jobben, så i ro og mak komme ned til oss og så se gjennom vareutvalget. God åpningstid er en del av handleopplevelsen, sier han.

    Viktor Eriksen
    Viktor Eriksen

I begge etasjene blir det et område hvor kundene kan designe sin egen sofagruppa. Alt foregår digitalt på en stor skjerm. Her kan du sitte i ro og mak og prøve deg frem. Endre farger, moduler, velge bein osv.

– Det blir vi alene om i byen om å tilby. Vi skal også ha et område i nærheten av kassen hvor kundene kan sette seg ned , slappe av, ta en kopp kaffe og bla gjennom katalogene våre. Kundeopplevelsen skal stå i høysetet., sier Viktor Eriksen.

Og trenger du interiørhjelp hjemme, så har Fagmøbler en egen interiørkonsulent som kan komme hjem til deg, og gi tips og råd om hva som vil passe inn. Selvfølgelig i samråd med kundenes ønsker.

  • Hos oss kan du handle på nett og hente varene i butikken , eller få de kjørt hjem til deg. Vi tilbyr fri levering ut mars måned, sier Viktor Eriksen.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *