Setter ut taubåtjobben

Oslo-rederiet Buksér og Berging overtar taubåtvirksomheten for en av verdens største jernmalmprodusenter LKAB.

– Det er stor kontrakt for oss. Vi skal ha tre båter og atten sjøfolk som skal jobbe på taubåtene der oppe, sier Vetle J. Sverdrup i Buksér og Berging AS, uten at han vil kommentere kontraktsverdien nærmere.

Jernmalmprodusenten Lkab Norge og Buksér og Berging AS inngikk i februar en avtale om taubåtvirksomheten i Narvik. For Oslo-rederiet er Narvik et nytt område, selv om selskapet allerede har virksomhet i Nord-Norge.

– Den nye kontrakten innebærer service med totalt tre taubåter, som skal bistå bulkskipene som går inn og ut for å laste malm som kommer fra Sverige.

Les artikkelen her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *