Robin måtte kaste inn håndkleet

Han er i sin livs form og løper så fort som han aldri har gjort før. Likevel måtte Robin Amundsen fra Narvik kaste inn håndkleet i Strong Viking Run, et 19 kilometer langt internasjonalt hinderløp i Nederland. Løpet var kvalifisering til EM.11933450_10156633684350235_365180965861859473_n

Narvikgutten har fått en Plantar Fascitt, en betennelsestilstand/ overbelastning av senedraget under foten som gir store smerter.

  • Frustrerende? Ja, absolutt! Særlig nå som jeg er i min livsform og løper så fort som jeg aldri har gjort. Alt lå til rette for en superløp denne helgen. Men jeg må bare se videre å prøver å rehabilitere meg fra skaden så fort som mulig, og da er hvile rette veien å gå.
    For meg som vier store deler av livet mitt til trening og aktivitet så er det en utfordring å skulle «holde igjen», forteller Amundsen.

Robin føler det litt som et déjàvu siden han også måtte gi meg før VM løpet i fjor høst. Men når man ligger på høye treningsmengder og balanserer på kniveggen i forhold til balastning og hvile, så kan skader fort å opptre.

  • Så godt det er mulig skal jeg prøve å nyte turen, jeg skal heie på de andre norske ???? Jeg håper selvsagt de klarer å kvalifisere seg til EM, selv om jeg ikke får muligheten til det lenger. Skal ta til bilder og være så god hjelp jeg kan, sier en skuffet Robin Amundsen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *