Ambassadør for byens kjøpesentre

Et av Narviks allers største idrettstalenter, håndballspilleren Marit Røsberg Jacobsen, har inngått en samarbeidsavtale med Narvik Storsenter og Amfi Narvik.

Tekst: Rune Dahl

Foto: Michael Ulriksen

  • Marit Røsberg Jacobsen er en flott representant for Narvik, og både hun og vi har «hjertet lokalt». Sammen med Narvik Storsenter og Amfi Narvik er vi derfor stolte over å kunne samarbeide med henne på veien mot nye bragder på håndballbanen, forteller senterlederne Kirsten Nystrand og Helge Edvardsen.

Narvikjenta signerte nylig for tre nye år i Byåsen, hvor hun denne sesongen ble toppscorer med totalt 84 mål. Det er svært få, om noen, kantspillere i Norge som kan vise til noe lignende.

  • Marit er en flott ambassadør for Narvik og blant de idrettsutøverne fra Narvik som leverer på høyest nivå. Vi er glade for å kunne sponse henne med et pengebeløp, forteller senterlederne.

Planen er å bruke henne ved hendelser på kjøpesentrene, når det passer for den travel håndballspilleren.12022425_214914932199071_1204693447979088273_o

Marit Røsberg Jacobsen omtales i håndball-Norge som en særdeles spennende spiller. Det er skrevet i forskjellige medier at hun er en av Norges aller største og mest lovende håndballtalenter. Tross sin unge alder har hun massevis av kamper og erfaring med det norske flagget på brystet, både fra pike-/ ungdoms- og juniorlandslaget.

Snart kommer også debuten på Norges A-landslag i håndball.

Vi i Avisa I NARVIK gleder oss til å følge Narvikjenta videre.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *