Burger King åpnet nå i kveld (stor bildeserie)

Til stor jubel klippet eier Alf Mangor Johannessen i dag over snora som markerte åpningen av Burger King på Amfi Narvik.

 Tekst og foto: Rune Dahl

Tilstede var arbeiderne som har bygget opp serveringsstedet, ledergruppen i Burger King, ansatte ved kjøpesenteret og andre inviterte.a DSC_9656

  • Dette er en stor dag, ikke bare for Amfi Narvik og våre 250 ansatte og 40 butikker, men det er en stor dag for Narvik og hele regionen. Vi har fått en innertier av en restaurant. Dette er en gledens dag. Jeg er utrolig stolt, sa en entusiastisk senterleder Helge Edvardsen under åpningen.

Serveringsstedet i Narvik er det 45. i rekken av Burger King i Norge, og by nummer tre ut i Nord-Norge. Totalt i Skandinavia finnes det 195 Burger King.

- Vi har virkelig tro på etableringen i Narvik. Byen er i vekst, sa rettighetshaver for Burger King i Nord-Norge, Alf Mangor Johannessen.
– Vi har virkelig tro på etableringen i Narvik. Byen er i vekst, sa rettighetshaver for Burger King i Nord-Norge, Alf Mangor Johannessen.

Norgesrekord

Burger King på Amfi er på rundt 300 kvadratmeter, har 70-80 sitteplasser og planlegger også servering utendørs når våren kommer. 17 personer er ansatt.

  • Vi har aldri bygget opp en Burger King på så kort tid. Dette er Norgesrekord, og jeg må få berømme alle de lokale involverte som har bidratt. Vi hadde et ønske om å åpne i første kvartal, og det klarte vi med god margin, etter en byggetid på under fire uker, forteller Alf Mangor Johannessen, rettighetshaver av Burger King i Nord-Norge.
a DSC_9635
Maria Larsen, daglig leder for Burger King på Amfi, gikk rundt og strålte under kveldens åpning. – Endelig er vi i gang! Jeg har gledet meg utrolig til åpningsdagen, forteller hun. Maria var en av de mange som fikk blomster fra Alf Mangor.

Tilstede under åpningen var ledergruppen fra Burger King Norden og ledergruppen i Norge.

17 personer er ansatt til å drifte serveringsstedet. De ble satt på prøve i kveld, men den virkelige testen kommer i morgen kl 13.00. Da åpner dørene for alle.

Burger King er på i underkant av 300 kvadratmeter og har 70-80 sitteplasser.
Burger King er på i underkant av 300 kvadratmeter og har 70-80 sitteplasser.

En by i vekst

  • Narvik er en by i vekst, vi har truen på Hålogalandsbrua som binder flyplassen og distriktet sammen. Også liker jeg at Narvikværingene er offensiv. Det har jeg fått sett med all tydelighet i denne etableringen, sier Johannessen.

Beliggenheten på restauranten på Amfi, skal i følge Alf Mangor, være nær sagt perfekt.

  • Vi har en fantastisk plassering, er synlig fra veien utenfor og ligger på et flott kjøpesenter med gode parkeringsmuligheter. Bedre kan man ikke få det.a DSC_9634 kopi

Til våren begynner arbeidet med å tilrettelegge parken utenfor.

  • Vi skal freshe parken skikkelig opp, bygge en lekeplass og ikke minst få på plass en flott uteservering. Sommeren blir bra i Narvik, sier Johannessen.

Alf Mangor Johannessen har brukt seks millioner på å etablere serveringsstedet. Åpningen er kl 13.00 i morgen.

 

 

a DSC_9674 a DSC_9728 a DSC_9752 a DSC_9758

En kommentar til «Burger King åpnet nå i kveld (stor bildeserie)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *