Slår du løyperekorden?

1 – 2.april går årets utgave av Narvik Rando av stabelen. En helg med toppturkonkurranser og mye hygge i Narvikfjellet.

        • På kvelden fredag 1. april gjennomfører vi Narvik Vertikal. Løypen vil gå fra bunn til topp av skianlegget i Narvik, en høydeforskjell på ca 880 meter. Du kan gå konkurransen som en rolig oppvarming til lørdagens Narvik Rando, eller så kan du prøve å slå den uoffisielle løyperekorden på 37.44, forteller intitativtaker Micke af Ekenstam.

Toppturkonkurransen er for absolutt alle, og det blir flotte uttrekningspremier trukket blant deltakerne. Det blir også en spesiell premie til den som klarer å sette ny løyperekord. Etter konkurransen blir det after-ski, skiparty og live musikk i festivalteltet i bunnen av Narvikfjellet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *