Ordføreren stopper Chippendales

Ordfører Rune Edvardsen har satt foten ned for de mannlige stripperne i Chippendales. Nå stoppes forstillingen i sin opprinnelige form. Det har satt sinnet i kok hos kulturhussjef Bjørnar Mikkelborg.

 • Det er helt på trynet. Showet er på det nærmeste utsolgt og ordfører Edvardsen og kommunen kan bare ikke stoppe dette nå, sier Mikkelborg.

  Narvik kommune med ordfører Rune Edvardsen i spissen, har satt foten ned for høsten forestilling med Chippendales.
  Narvik kommune med ordfører Rune Edvardsen i spissen, har satt foten ned for høstens forestilling med Chippendales.

Det ventes at de verdensberømte mannlige stripperne kommer til å lage ville tilstander i Narvik i september. Nå ser det ut til at damehylene blir å stilne betraktelig hos de 480 som allerede har kjøpt billett.

 • Dette er et strippeshow hvor guttene går akkurat over den grensen som vi kan akseptere. De må beholde klærne på, sier ordføreren som også mener at Narviks damer ikke skal forsøples med slikt.

  Stemningen kan nok bli adskillige kjøligere hvis gutta må beholde mere klær på.
  Stemningen kan nok bli adskillige kjøligere hvis gutta må beholde mere klær på.

I pressemeldingen kan vi lese at Chippendales er 12 sexy karer i et forrykende musikalsk show med sang, dans og mye kropp. Det er som et Disneyland for damer. De leverer et show som er morsomt og med høy party-faktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy.

 • Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Uansett har jeg aldri opplevd noe liknende. Dette er ikke klokt, sier en fortvilt kulturhussjef.

  Sjef for Narvik Kulturhus har opplevd salgsrekord i forbindelse med høstens forestilling med Chippendales. Nå fortviler han.
  Sjef for Narvik Kulturhus Bjørnar Mikkelborg har opplevd salgsrekord i forbindelse med høstens forestilling med Chippendales. Nå fortviler han.

Bjørnar Mikkelborg er redd for at han blir nødt til å innløse en del av de solgte billettene. Men han håper i det lengste at dette skal løse seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *