Suksess for russebiltreff hos Sommerseth

13 russebiler med tilhørende ca 90 ungdommer kjører nå tryggere på våre lokale veier.
Mens russen konsumerte noen kilo smågodt, kontrollerte bilforhandleren Sommerseth bilene til byens russ, fullstendig gratis.

Ødelagte bilbelter ble skiftet ut og sviktende bremser justert.

Køen var lang av russebiler
Køen var lang av russebiler
  • Vi ble positivt overrasket over standarden på de fleste bilene. I forhold til alderen så var de fleste i relativt god stand, forteller Heidi Sommerseth hos Sommerseth.

En periode var det den reneste konsertkøen av russ som ventet på tur. Og mens de ventet ble det gjennomført konkurranser og spising av smågodt.

    • Tidligere fikk vi en rekke forespørsler fra russ som ville at Sommerseth skulle sponse de med penger. For noen år siden gjorde vi nettopp det, vi ga et pengebeløp uten å få noe særlig igjen for det. Etterhvert kom tanken om å heller bruke fagkunnskapen vår til å gjøre noe bra for russen. Dermed kom ideen om å arrangere et eget russebiltreff, forteller Sommerseth.

Russebiltreffet ble en stor suksess, og i år kom 13 russebiler innom for sikkerthetskontroll.

12973295_1079649025434383_2969712134103867943_o

  • Vi er opptatt av mennesker og sikkerhet, og det betyr mye for oss at ungdom er på veien i mest mulig trygge biler. En gratis sikkerhetssjekk /EU-kontroll er vårt bidrag til å gjøre russefeiringen litt tryggere, forteller Heidi Sommerseth hos Sommerseth.

I løpet av treffet ble det trukket ut et GRU for russen, en grunnutrustning inneholdende alt man trenger for 10 dager i russebilen.  Den heldige vinnerbilen fikk en hel eske fullstappet med Wunderbaum, pledd for kalde netter, slepetau, masse smågodt, leketøy, paracet, våtservietter, søppelsekker og mye mer.

Et godt tiltak av Sommerseth!

GRU for russen
GRU for russen

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *