Evenskjer leder konkurransen om å få VG-lista

Sommeren 2016 kommer VG-lista til Norges fire største byer: OsloStavangerBergen og Trondheim. Men lista kommer også til en BY Extra. VG og Extra tar med VG-lista til en By Extra, og det er 118 byer/steder som er med i konkurransen.

Per 15.april så ligger Evenskjer best an i konkurransen om å få konserten. Evenskjer ligger på Level 15.

Les mere her: http://vglista.no/levle/

Når konkurransen er over mandag 25. april kl. 20.00, vil de byene som er blant de 10-12 øverste på lista være med når juryen skal diskutere hvem som vinner. Men – veldig viktig – det holder ikke alene å være øverst på listen. Både engasjement og kreativitet teller. Din by kan altså vinne selv om du ikke ligger helt øverst på listen, om dere bare har funnet på nok sprell.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *