Narvik-VANN best i Norge!

Beste drikkevannet i Norge! I dag vant Narvik VANN konkurransen om å ha det beste drikkevannet i Norge. Vanvittig morsomt både for byen og ikke minst for de som jobber med Narvik-vannet.

Tekst: Rune Dahl

Jubelen sto i taket da spenningen ble utløst under Kommunalteknisk messe 2016 i Telenor Arena i Oslo.

“Konkurrentene” til Narvik var ni finalist-vannverk fra alle regioner i Norge. Narvik vant i klassen for beste overflatevann.

  • Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med resultatet. Vi har en god råvannskilde fra Isvannet og Forsnesvannet, et godt vannverk og dyktige profesjonelle folk som drifter anlegget, forteller Trude Bertnes, daglig leder ved Narvik VANN stolt.

Det var Frank Berntsen som tok i mot prisen på vegne av Narvik VANN.

I glede vrengte showmannen Berntsen av seg skjorte på scena. Under hadde han en ferdigprodusert t-skjorte med teksten VI VANT! a IMG_4716

Juryen mente det var vanskelig å plukke ut en vinner. Men nevnte likevel at vannet fra Narvik var i en klasse for seg selv. Narvik fikk den høyeste poengsummen av vannverkene i sin klasse. Juryen fokuserer på lukt og smak for å gjøre forbrukerne oppmerksomme på de gode kvaliteter som kranvann har, og hvilke forventninger man skal ha til godt drikkevann.

Konkurransen arrangeres av Norsk Vann, KS Bedrift og Norsk Kommunalteknisk forening (NKF) og ble arrangert for første gang i 2001.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *