Inviterer til matiné hver torsdag

  • Aurora kino Narvik ønsker legger til rette for en hyggelig kinoopplevelse for vårt voksne publikum. Dersom du en torsdag formiddag lurer på hva du skal ta deg til – kom på kino, oppfordrer kinosjef Renee Bjørstad.

Hver torsdag kl. 13:00 inviterer Aurora kino Narvik til matiné. Inkludert i billettprisen er det kaffe som hentes i kiosken. Førstkommende torsdag vises filmen «Grand Hotell». Kinosjefen lover også nystekte vaffelkaker 🙂

Kinolyden er satt noe lavere enn på en ordinær visning, og alle seter er unummererte.

  • På matinéne våre viser vi alt fra premierefilmer til særskilte perler fra programmet. Meld gjerne inn dine ønsker til neste matinévisning i billettluken eller på mail til renee@aurorakino.no, forteller kinosjef Renee Bjørstad.

Honnørbilletter gjelder etter fylte 67 år. Før fylte 67 må eget honnørkort fremvises.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *