Våryr på ski i Narvikfjellet – til sterkt reduserte priser

Narvik by har funnet frem høytrykkspylerne, gitt flate sykkeldekk nytt liv, og tatt av det ytterste laget med raggsokker og ekspedisjonsdun. Det er deilig at våren har kommet til vakre Narvik og vi gleder oss til varme sommermåneder.

Når løvet fyker rundt ørene på oss, og sola skinner sterkt, er det lett å glemme at Narvikfjellet, Norges råeste bakgård, inviterer til fantastisk vårskikjøring t.o.m 16. mai. Fra i dag setter heiskortprisene ned til kr 200,- for både dagskort og kveldskort ut sesongen.

Forholdene i øvre del av alpinanlegget beskrives som sesongbeste akkurat nå. Tørr sort asfalt og tørr hvit natursnø henger sammen her vi bor. Det er lett å glemme, men så heldige er vi faktisk. IMG_1304

  • Gondolbanen og stolheisen er bemannet hver dag for at Narvikfjellet og Narvik skal kunne tilby fine våropplevelser både for både lokale og tilreisende gjester! Fjellheisrestauranten følger heisenes åpningstider, som ved noen kvelder er forlenget helt til kl. 21.00/22.00. I tillegg setter vi ned heiskortprisene til kr 200,- for både dagskort og kveldskort ut sesongen, forteller Helle Holt, markedssjef i Narvikfjellet.
  • Vi har et skieldorado rett utenfor stuedøra, og vi i Narvikfjellet åpner armene for alle som ønsker å ta turen til fjellet – enten med ski, til fots, for å nyte sola, for å ta fine bilder, for å danse på bordet under sesongavslutningen, for å drikke en kaffe, for å kjenne på stillhet, og for å nyte livet her i nord, forteller hun.

Utsikten fra Øvre Fjellheisstasjon en sen vårkveld er verdt et opphold fra hagearbeidet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *