KOA er 10 år i dag

10 år er gått siden KOA ble etablert – og Mona og Morten Sørgård etablerte et avlastningstilbud til sin egen sønn Tian.

  • Det har vært spennende år hvor vi har skapt et av landets beste tilbud innen avlastning, bo- og behandlingstilbud og opplevelser. Det har vært tøffe tak, men veien så langt har vært det mest meningsfylte jeg har arbeidet med, forteller Karl Aksel Vik, styreleder i KOA. Selskapet har kontor i Narvik.
  • Å vite at man utgjør en livsviktig forskjell i livet til andre er en svært god følelse. Vi har etter hvert utviklet oss til å være et meget solid kompetansesenter for barn, ungdommer og voksne med ulike hjelpebehov. Vi har en stab av høyt kvalifisert og egnet personell, et tilbud som ser den enkeltes ressurser og styrker i oss selv og i de vi skal hjelpe. Jeg er utrolig stolt over min arbeidsplass og ikke minst over å ha et halvt tusen fantastiske kolleger. Nå satser vi videre mot nye høyder! Gratulerer med dagen KOA, sier Karl Aksel Vik.

    Karl Aksel Vik. Styreleder i KOA.
    Karl Aksel Vik. Styreleder i KOA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *