Marina 1 blir en del av Narvik Motorsenter

Narvik Motorsenter og Stian Os har kjøpt seg inn i bedriften Marina 1 AS.

  • Vi ser fordeler med beliggenheten i forhold til service og vedlikehold, sier Os.

Tekst og foto: Rune Dahl

Narvik Motorsenter skal snart åpne opp sine nye, oppussede lokaler i den gamle Rimi-butikken på Ankenes. Dette blir et rent salgssenter av båter og marine produkter, motorsykler, mopeder, snøscootere og fritidsprodukter. Alt av servicer blir kanalisert til Marina 1 ved småbåthavna i Narvik.

Narvik Motorsenter eier nå 50% av Marina 1. Robin Hansen er daglig leder. Fra første mai blir det nye navnet Narvik Motorsenter Marina.

  • Vi fikk en forespørsel fra Stian Os om vi kunne tenke oss å gjøre noe fornuftig sammen. Etter en tenkerunde slo vi til, mot at Narvik Motorsenter hendler alt av servicer til oss, forteller Robin Hansen.
Marina 1s beliggenhet er en av årsakene til at Narvik Motorsenter kjøper seg inn i bedriften. Foto: Rune Dahl
Marina 1s beliggenhet er en av årsakene til at Narvik Motorsenter kjøper seg inn i bedriften. Foto: Rune Dahl

For spesielt båtfolket er det viktig å ligge rett lokalisert. I følge Os kan man ikke få en bedre beliggenhet enn det Marina 1 har.

  • Alt som har med mekking blir gjort på Marina 1. Vi tenker også at klargjøring og utlevering av større produkter skal skje her, sier Stian Os.

I den forbindelse er mekaniker Terje Pettersen igjen på plass hos Marina 1. Terje er et unikum når det gjelder båt og motor og fikser det aller meste. I tillegg til Terje og Robin skal det også fås inn en person med fokus på salg.

  • Sesongen for båtfolket har blitt mye lengre enn tidligere. Det betyr at vi har stor aktivitet hele året. Men det er selvfølgelig fra midten av april og ut september at det virkelig er fart her, sier Hansen.

Både Hansen og Os har stor tro på utviklingen av området som er under planlegging.

  • Vi har planer om å utvide butikken og videreutvikle bygningsmassen i årene som kommer, forteller de to.
  • a Skjermbilde 2016-04-28 kl. 15.30.22 kopi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *