Narvik Bygg kapret sitt hittil største byggeprosjekt

Narvik Bygg As kan jublende gå inn i sitt 10.ende driftsår. Bedriften vant anbudet for prosjektet Skistua Bolig ved Rema 1000 i Skistua, noe som sikrer arbeidsplasser og skaper videre vekst for tømrerfirmaet.

  • Dette er et vesentlig prosjekt for oss i 2016. Vi er en bedrift på 26 ansatte, og halve vår omsetning i 2016 – kommer utelukkende fra dette ene prosjektet, forteller daglig leder Anders Brækken.

Prosjektet Skistua Bolig består av seks eneboliger i rekke med tilhørende carport. Alle enheten har balkong. Narvik Eiendom står bak prosjektet. Det var samme selskap som bygget leilighetsbygget og lokalene til Rema 1000, rett ved siden av.

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

Alle de seks eneboligene ble solgt før byggestart.

Akkurat nå foregår det betongarbeider på tomten. Dette skal være ferdigstilt til 17.mai. I løpet av sommeren skal råbyggene være tett.

  • Husene skal være klar for innflytting rett over nyttår, siden Brækken.

Narvik Bygg har 8-10 mann i jobb i prosjektet.

  • Husmodellen som settes opp heter Trend 2 og kommer fra Norgeshus-serien. Narvik Bygg bygger opp husene fra bunnen av.
  • Det er tømreren som står i tomta som avgjør hvor bra sluttresultatet blir, og her har vi flinke folk i arbeid. Vi er veldig innstilt på å levere gode hus, ikke minst med tanke på alt det spennende som skjer i Narvikfjellet i tiden framover. Dette prosjektet blir som et utstillingsvindu for oss, sier Anders Brækken.

Narvik Eiendom kjøpte den store Vannbassengtomta for fem år siden. Byggingen av de seks eneboligene i rekke, er siste trinn i utviklingen av tomta.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *