TIX satte igang russefeiringa (se bildene)

TIX kjørte i gang russefeiringen for årets Narvikruss.

Andreas Haukeland (23) fra Bærum står bak flere av de mest populære russelåtene i fjor. Under artistnavnet TIX opptrådte han på Malmen fredag kveld. Rundt 300 fikk med seg TIX sine populære russelåter med svært så omdiskutert innhold.

IMG_0259

Sammen med den anonyme tekstforfatteren «The Pøssy Project» står han bak flere av de mest populære russelåtene i år med tekstlinjer som «kom bli med ned på kne lille luremus/Tar deg med til et fullstappa horehus» og «Sjeiken» der det rappes at «I kveld er det lov å være hore/Vil du være med meg hjem når vi drikkes under bordet».IMG_0279 IMG_0339 IMG_0374 IMG_0406 IMG_0420 IMG_0594 IMG_0781

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *