Lotte (22) vant Tine-konkurransen – men nektes plass på melkekartongen

«Jeg skal på den jævla kartongen og ferdig med det», sier Lotte i et intervju med P4. Lotte Fagerheim bor i Narvik.

Tine har nylig hatt en konkurranse gående på Instagram, der de oppfordret folk til å dele bilder med hashtag’en #tinemelkevenn.

Lovnaden var, ifølge Nationen, at de som tok de mest populære bildene skulle pryde melkekartongene i 2017.
 Skjermbilde 2016-05-06 kl. 14.32.39
Meierigiganten opplyser at mer enn 2000 bilder kom inn i konkurransen, og den som fikk flest likes skal ifølge VGTV ha vært nakenbloggeren Lotte Cornelia Fagerheim – også kjent som «fitfager» på Instagram.
Nå har imidlertid Tine varslet at Fagerheim neppe kommer til å pryde en eneste melkekartong.

 

«Jeg har vunnet Tine Melks hasjtagkonkurranse og nå begynner de å endre på reglene etter at konkurransen er over. Er det greit liksom? Ikke faen! Jeg skal på den jævla kartongen og ferdig med det!», skriver en rasende 22-åring på egen blogg.

– Feil kunstnerisk uttrykk

Tine har sendt en skriftlig forklaring på hvorfor de velger å se bort fra de mest populære bildene i konkurransen.
– Vi kan love at det kommer mange flotte bilder på kartongene i 2017, men vi må dessverre skuffe de som har likt akkurat disse bildene (…) Kvinnen synes å være opptatt av å holde seg i form, men det kunstneriske uttrykket her er nok mer i tråd med hva man finner på tildekte magasinhyller på norske bensinstasjoner, skriver Tine i en mail til VGTV.
Bloggeren er ikke i tvil om at Tine begår en generaltabbe hvis de unngår å ta henne med på kartongene.
– Hvis de dekorerer melken sin med noe fint istedenfor de random personene som har sendt inn bilde og ikke får likes, kommer de til å selge mye bedre. Hvis jeg kommer på kartongen, kommer også mange ungdommer til å begynne å drikke melk, sier hun til programleder Mads A. Andersen.
Denne saken er hentet fra p4.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *