Sesongavslutning for Narvik Skiklubb

Nærmere 170 barn, voksne og besteforeldre stilte på kveldens sesongavslutning for Narvik Skiklubb på Narvik kulturhus. Alt av tilgjengelige ekstra bord og stoler måtte settes frem, og dugnadsgjengen jobbet på høygear for å servere pølser og kaker til det store antallet fremmøtte. a DSC_7483

Alle ungene som har deltatt på ett eller flere av sesongens totalt 8 tirsdagsrenn, fikk utdelt medalje. Ungene som hadde deltatt på alle tirsdagsrennene fikk også en egen oppmerksomhet.

Kvelden ble avsluttet med premieutdeling for årets Klubbmesterskap. 58 unger deltok på årets mesterskap. En vellykket sesong for Narvik Skiklubb, til tross for en sesong med litt varierende sneforhold.

Foto: Rune Dahla DSC_7491 kopi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *