Stenger fjellet etter tidenes vintersesong

  • Vi må krype til korset. Sommeren har innhentet oss, og heisene i Narvikfjellet har fraktet sine siste skigjester denne sesongen, skriver Narvikfjellet på sine hjemmesider.

Snøen har sakte, men sikkert forsvunnet i Fagernesfjellet. Både i heistraseer og nedfarter, noe som også kan utgjøre en uønsket sikkerhetsrisiko.

  • Vi ser tilbake på tidenes beste sesong i Narvikfjellet, med flotte arrangementer, mange besøkende og et anlegg i utvikling, forteller Stine Holt.

    Foto: Narvikfjellet
    Foto: Narvikfjellet

Utviklingen av Narvikfjellet som destinasjon vil fortsette inn i sommermånedene, med mål om å skape et ennå bedre produkt den kommende vintersesongen, som for øvrig vil bestå av mer aktivitet enn noen gang. NM i Alpint i mars måned, Camp Narvik i april og mange fine musikkopplevelser under de ukentlige afterskiene i Peisestua.

  • Til alle dere som har vært på besøk denne sesongen, takk for besøket og velkommen igjen sesongen 16/17. Til de av dere som ikke rakk å ta turen innom i år, benytt sjansen til å oppleve et unikt alpinanlegg neste sesong. Følg med på vår hjemmeside for kampanjer og gode priser på både heiskort og overnatting, sier Holt.

Gondolen åpner for sommeren 17. juni og har åpent til 28. august.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *