Flytter fra Finnbekken til Ankenes

Tailor Made Cars flytter virksomheten sin fra Finnbekken til Ankenes. – Vi håper å få flyttet inn i månedsskiftet, sier Richard Pettersen i TMC.

Bedriften skal samlokaliseres i lokalen til Narvik Motorsenter, som åpner dørene i sommer.

  • Det er ikke til å stikke under en stol at husleien halveres ved å bytte postnummer. I tillegg har en kundebehandler sluttet hos oss, forteller han.

Men det er ikke kun økonomi som gjør at Pettersen velger å flytte på seg.

– Vi trenger mer plass, spesifikt for å kunne håndtere flere biler samtidig når vi holder på med Ditec lakkforsegling, det er en prosess som går over flere timer, og pr i dag har vi kun plass til en bil inne av gangen. Med andre ord: holder vi på med en bil kan vi i dag hverken avslutte eller starte behandlingen på en annen bil. I tillegg så er det jo positivt å samlokalisere seg med andre aktører, forteller han.

Det er Frank Gulstad og Richards sønn Marius som skal betjene lokalene på Ankenes.

  • Jeg kommer til å være i kulissene. Men for tiden frakter vi ut mange biler i måneden ut fra Hamburg, så mye av tiden oppholder jeg meg på våre andre avdelinger i selskapet, sier Pettersen.

I følge Pettersen har Tailor Made Cars gjort store, men nødvendige, kostandskutt den siste tiden. Alt for å sikre en videre drift av bedriften.

De tidligere lokalene til bedriften ligger nå ute på finn.no under Til leie.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *