Fremover med ny sjef

Styret i Fremover AS har i dag ansatt Christian Senning Andersen (37) som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i selskapet. Andersen tiltrer stillingen senest 1. desember. I mellomtiden konstitueres Anders Horne som toppleder i selskapet.

– Etter en god prosess, med flere kvalifiserte søkere, er styret i Fremover svært tilfreds med å kunne tilby Christian S. Andersen toppstillingen i Fremover, og ikke minst at han har takket ja til jobben, sier styreleder i Fremover, Anders Opdahl i en pressemelding.

Andersen, som er født i Narvik, bekler i dag stillingen som administrerende direktør i avisa Hallingdølen. Han har også erfaring som mellomleder i mediehusene Haugesunds Avis og Ringerikes Blad, i tillegg til at han har bekledt stillinger i Amedias utviklingsavdeling, skriver fremover.no

Fremovers styre legger til grunn at Andersen tiltrer stillingen senest 1. desember. I mellomtiden konstitueres Anders Horne som toppleder i selskapet. Horne er i dag nyhetsredaktør i Fremover.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *