Verdenspremiere på kinoen fredag

Jojo Moyes bestselgende roman Et helt halvt år har fått lesere over hele verden til å heie på det tilsynelatende umulige forholdet mellom småbyjenta Louisa og den velstående, men paralyserte, William Traynor. Fredag er det verdenspremiere på filmatiseringen av suksessromanen på Aurora Narvik kino.

Og kinosjef Renée Katrin Bjørstad håper å se mange pyntede venninnegjenger i salen.Sam Claflin og Emilia Clarke i Et helt halvt år

På premieren fredag rulles nemlig rødløperen ut, det blir utdeling av goodiebag fra spaSpa og det selges drikke i forkant av filmvisningen. B-young Narvik gir bort en valgfri Floyd-kjole og for å toppe antrekket gir Skoringen bort et par lekre sko. Premiene trekkes på kinobilletten.

  • Dersom noen ønsker å forlenge filmopplevelsen og ta en helaften inviterer Bar Astrup til velkomstdrikk og rød løper i partyteltet rett over gaten. Dette er en ypperlig anledning til å finne fram den røde kjolen og ta med venninnene på festpremiere, forteller kinosjef Reneé Kathrin Bjørstad.

Emilia Clarke og Sam Claflin i Et helt halvt årHovedrollene bekles av Emilia Clarke (Game of Thrones, Terminator Genisys) og Sam Claflin (Hunger Games, Love, Rosie). Clarkes kollega fra «Game of Thrones», Charles Dance, we å se i rollen som Steven Traynor.

et-helt-halvt-år-nyttOpplag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *