Ny markedssjef i Visit Narvik

Medierådgiver Morten Koster Martinussen (37) har takket ja til jobben som markedssjef i Visit Narvik, byens reiselivsselskap.

Her skal han selge inn Narvikregionen til reiselivsbransjen over hele verden.

  • Jeg gleder meg til å kunne få fortelle om det jeg brenner for, Narvikregionen. Vi bor i verdens vakreste postkort med en rekke av muligheter. Og det å få jobbe med akkurat det, blir utrolig spennende, sier Martinussen.
  • Jeg var ikke i tvil om at jeg skulle søke stillingen. Det er trist å forlate Fremover, det er en veldig bra arbeidsplass. Men nye utfordringer venter, som jeg ikke føler jeg kan si nei til. Tiden min på Fremover har vært ekstremt lærerik, sier Martinussen.

Morten skal gå inn i teamet til Visit Narvik som ledes av Lise Hansen.

  • Vi hadde sju kandidater inne på intervju, som alle var mer enn kompetente. Men Morten pekte seg tidlig ut, i forhold til at han har kompetansen vi trenger, sier selskapets daglige leder Lise Hansen i Visit Narvik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *