Terje var førstemann ut fra det «nye» stupetårnet i Ornesvika

Terje Dahl var førstemann som hoppet fra stupetårnet i dag. 

Rett etter at det rehabiliterte stupetårnet offisielt var åpnet av Enhetslederen ved Veg og Park, Sparebanken Narvik og ordføreren i Narvik, så lot Dahl det stå til. Med et flott hopp landet han mer eller mindre perfekt i vannet.

Ordførter Rune Edvardsen sto for den offisielle åpningen. Foto: Narvik Havn
Ordførter Rune Edvardsen sto for den offisielle åpningen. Foto: Narvik Havn

– Iskaldt, var kommentaren da Dahl kom på land igjen.

Sparebanken Narvik v/Forstanderskapet har gitt 150.000,- til rehabiliteringen, samt at Narvik kommune Kultur har bevilget 40.000,- i Sildvikmidler. Den dårlige forfatningen har gjort at stupetårnet har vært stengt den siste tiden.

  • Da Terje kom med ideen om at noe av overskuddet fra banken kunne gå til rehabilitering av stupetårnet, så tok det sekunder før beslutningen ble tatt, forteller PH Larsen i Narvik Sparebank.13320449_547065922130979_2649656739274957465_o

Narvik Kommune Veg og Park har utført prosjektledelsen. Narvik Havn KF har utarbeidet en tilstandsrapport for konstruksjon under vann – som sammen med Ulf Skavik har inspisert og rapportert om tilstanden. Narvik Bygg AS har utført selve rehabiliteringen.

Foto: Narvik Havn
Foto: Narvik Havn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *