Jubelen sto i taket i Idrettens Hus: Narvikseier i Tekno Camp

Jubelen sto i taket da 7.klasse på Frydenlund gikk seierende ut av årets Tekno Camp-finale på Idrettens Hus. Ordfører Rune Edvardsen kunne overrekke pokalen til Victoria Deng Solvang, Jonathan Hansen, Guro Adolfsen, Brynjar Brudal og Ulrik Dalan Fjellstad.

Tekst og foto: Rune Dahl

DSC_9447

Juryen, bestående av Ståle Herving fra UiT , Anki Lindgren fra LKAB og de to elevene Fredrik Arntzen og Hanne Larsen fra Parken skole, dømte prosjektet “Pol-isen” helt til topps i den harde konkurransen.

DSC_9714
Glade vinnere!

Da hadde de konkurrert med farkosten sin mot en rekke av landsdelens barneskoler, inkludert Nye Raketskolen fra Kiruna. Fellesnevneren var at farkostene kunne gå «til lands, til vanns og i lufta med». Elevene skulle dessuten «selge» ideen sin til publikum og jury, gjennom tale og prosjektorvisning – og også her var Frydenlund best.

DSC_9642
For å sette en ekstra spiss på arrangementet, var Hedinn Gunhildrud fra Vitensenteret i Tromsø hyret inn for å underholde med naturvitenskap. Det ble både røyk og smell, til stor glede for ungene.
DSC_9482
Elever fra klasse 7B ved Skistua skole tok andreplass i konkurransen. Juryen hører spent på hva Nora Hall har å si om prosjektet.
DSC_9597
Elina, Therese, Filippa, Lowa og Tindra fra Nya Raketskolen i Kiruna.
DSC_9619
En elev ved Ankenes barneskole kjørte en selvbygd drone på en imponerende måte.
DSC_9658
Hedinn Gunhildrud fra Vitensenteret i Tromsø

Bildeserie:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *