Inviterer til Midtsommerfest i Skjomen

Skjomen Camping gjentar suksessen og arrangerer også i år Midtsommerfest. Arrangementet går av stabelen 25. juni, på utescenen ved festplassen til Skjomen Camping på Elvegård.
– Midtsommerfesten er et utendørs arrangement med pallesofaer, bålgruver, utescene og ei fantastisk stemning, forteller Belinda Kristiansen.
Sigurd Braseth starter kvelden med heftige toner før det braker løs med Lost Amigos nærmere midnatt. Lost Amigos består av Thorbjørn Dåback (vokal og gitar),  Ken Sahl (trommer), Ørjan Steien  og Bendik Anderson (gitar) og Øystein Gravrock på saksofon.
Torbjørn Dåbach og resten av Lost Amigos spiller på Midtsommerfesten i Skjomen.
Torbjørn Dåbach og resten av Lost Amigos spiller på Midtsommerfesten i Skjomen.
– Det er ingen salg av alkohol, så folk må ta med seg det vil drikke selv. Dette, sammen med at vi faktisk feirer midtsommer skaper en helt egen atmosfære. Vi vet at dette er samme dagen som folkefesten i Rombaksbotn, men det er ingen problem å komme rett derifra med turklærne på og til midtsommerfesten i Skjomen, sier Kristiansen.
Skjomen Camping har et godt samarbeid med lokalmiljøet i Skjomen. Sjøgående gjester får legge til kai hos Skjomen båtforening. Det er også muligheter for overnatting på Golfkroa, samt parkeringsplass for bobil, campingvogner og telt ved grusbanen ved Skjomen skole.
– Vi setter opp buss til og fra Skjomen, og det vil også være spesialpris på Taxi, forteller Belinda.
På festen selger Skjomen Camping hjemmelaga lapskaus, hamburgere, samt pølser, brus, snacks og kaffe. Billettsalget foregår ved inngangen.
– Vi håper så mange som mulig ønsker å ta turen innover til Elvegård for å være med på årets MIDTSOMMERFEST, håper Belinda Kristiansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *