På hjul med proffen

DSC_0481
Foto: Ole-Eivind Johansen

150 lokale håndverkere møtte opp da Byggmakker fikk besøk av roadshowet ”På hjul med proffen”. – Her får de etterspurt kompetanse om energivennlig boliger. De får også siste nytt om produkter og lønnsomme tjenester fra noen av våre største leverandører, forteller Håkon Liljebakk, daglig leder ved Byggmakker i Narvik.

DSC_0485
Daglig leder Håkon Liljebakk og markedssjef hos Byggmakker Per Strand, Georg Johansen.

Byggmakker Per Strand Narvik har gjennom flere år drevet opplæring av lokale håndverkere i energieffektivisering. Mange av både ansatte og proffkundene er godkjente energirådgivere av Enova.

DSC_0488
Hvilken arbeider er raskest på sykkel? Svaret får vi i ettermiddag.

– Vi har akkurat gjennomført en undersøkelse som viser at miljø er viktig for boligeiere når de skal pusse opp. Hele 8 av 10 sier at den viktigste årsaken til at de ønsker miljøvennlige løsninger når de pusser opp er at de generelt er opptatt av miljø. I forbindelse med dagens arrangement presenterer vi derfor en egen energiportal for proffkundene våre, sier Gard Sørvoll ved Byggmakker.

Dagens arrangement er en del av et nasjonalt roadshow som har fått navnet ”På hjul med proffen”, og som avsluttes 21. juni i Kirkenes.

  • En semitrailer med to containere frakter roadshowet fra sted til sted. 11 forskjellige leverandører er med ”på lasset”. Håndverkerne i Narvik også bli nærmere presentert for BM Portalen, en tjeneste kjeden har hatt stor suksess med i 2015, sier Gard Sørvoll.

Alle som deltok på dagens sykkelkonkurranse er med i trekningen av en landeveisykkel. Trekningen blir foretatt senere i ettermiddag.

Kenneth Kuraas grillet hamburgere. Burgerne fikk ben å gå på.
Kenneth Kuraas grillet hamburgere. Burgerne fikk ben å gå på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *