Satser på hagemøbler og fritidsartikler

(Redaksjonell annonse)

Fagmøbler fikk hjelp av lokal leverandør: Satser på hagemøbler og fritidsartikler

FAGMØBLER HAR DENNE SESONGEN TATT INN ET RIKT UTVALG HAGEMØBLER OG FRITIDSARTIKLER FRA ARNØY ENGROS AS. – VI HAR SATSET MED VARER FRA EN KVALITETSBEVISST OG LOKAL AKTØR. VI UTVIDER SORTIMENTET MED HAGEMØBLER OG EN REKKE INTERIØRARTIKLER, FORTELLER VIKTOR ERIKSEN, DAGLIG LEDER FOR FAGMØBLER I NARVIK.

HVERT ENESTE ÅR har mange av oss svært optimistiske tanker om hvor fl ott den norske sommeren skal bli: Strålende sol og temperaturer på minst 20 grader fra slutten av mai til langt uti august! Det slår sjelden til, men vi får som regel tilbrakt mange, mange flotte sommerdager på terrassen likevel. Med riktige materialer og litt fantasi kan du lage en flott og funksjonell uteplass som kan nytes hele året.

Foto: Rune Dahl
Foto: Rune Dahl

– For mange er uterommet en svært viktig del av hjemmet, særlig nå i vår og sommermånedene. Med den rette uteplassen kan man bokstavelig talt flytte ut i hagen så lenge temperaturen tillater det, sier Viktor Eriksen hos Fagmøbler.

FAGMØBLER SKULLE egentlig ikke selge hagemøbler denne sesongen. Til det kom de for sent i gang i forhold til åpningen tidligere vinter. Bestillingstiden var for lang. Men så kom de i kontakt med Arnøy Engros, og da ordnet det aller meste seg i ekspressfart.

– Muligheten for et samarbeid kom på plass, og plutselig hadde vi en leverandør med stort lager noen få kilometer fra butikken. Dermed har vi nå en rekke interiør og hagemøbler på plass, sier Eriksen.

I DAG FINNES DET nesten ikke grenser for hva man kan gjøre utenfor husets fire vegger. Mange drømmer om utekjøkken, peis og loungeområde. Hva med egne soner for barn og voksne, eller det store spisebordet du aldri fikk plass til inne? Mulighetene er mange.

Kom innom Fagmøbler så kan du få en rekke ideer til uteplassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *