Fikk utviklingsstipend

 

Vilde Fjelldal fra Ankenes er virkelig i vinden for tiden. Fotballspilleren, som spiller på Medkila IL, er blitt tildelt et utviklingstipend fra Midnight Sun Maraton i Tromsø.

Alle stipendene gis til yngre utøvere mellom 15-20 år i etableringsfasen og som tilhører toppen innen sin idrettsdisiplin.

Årets vinnere er Ramona Eriksen (bryting), Adam Ismael Wenham (svømming), Vilde Fjelldal (fotball) og Fredrik Vaeng Røtnes (kappgang).

Ramona Eriksen tilhører bryteklubben AK-54 i Vardø. Hun tok bronse i EM for kadett i bryting juni 2013 og fortsatte med bronse i ungdoms-VM i august samme året. Hun har en rekke NM-medaljer, og satser nå mot OL i Japan 2020. 

Adam Ismael Wenham fra Tromsø Svømmeklubb er på landslaget for funksjonshemmede. Han har nettopp deltatt i EM svømming, og vant bronsemedalje i 100 meter bryst. Den unge svømmeren er aktuell for Paralympics i Rio De Janeiro 2016.

Fotballspilleren Vilde Fjelldal spiller for Medkila IL. Hun har representert og scoret mål for alle aldersbestemte landslag. Vilde har utrolige 11 landslagsmål på 20 kamper for U19 landslaget. 

Fredrik Vaeng Røtnes startet året med 2x U23-rekord på 3000m innendørs og raskeste debuttid på 20km av en nordmann noensinne. Han har 5 gull og 4 sølv fra NM , og hans store mål er gull i VM og OL.

Stipendene blir utdelt på løpsdagen 18.juni på Stortorget i Tromsø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *