Snart Byfest – vi gleder oss stort!

0
2930
Her er litt av den glade gjengen som gjør det mulig å arrangere Byfesten i Narvik. Samarbeidspartnerne stiller opp med både penger, tjenester og positive innspill. Foran: Arrangøren Rune Dahl og Ole-Eivind Johansen fra Narvik Event. Bak fra venstre Marianne Mårtensson fra LKAB, Jørn Indresand fra Narvik Taxi, Raymond Strømsnes fra Haneseth, Ragnar Norum fra Forte Narvik, Frode Jørgensen fra TM, Bjørn Kjelsberg fra Scania, Johnny Rasmussen fra JR Service, Veronica Reinholdtsen fra Sparebanken Narvik, Bjørn Sjøgren fra Rema 1000 Rombakken, Asbjørn Kleivan fra Elvenes Maskin, Øystein Haugen fra Rema 1000 Skistua, Marlene Storeng Pedersen fra Best Western Narvik Hotell og Marianne Antonsen fra Rema Distribusjon. Foto: Ingrid Helen Sørensen

Om vel en uke starter årets utgave av Byfesten i Narvik. Fredag 17.juni går startskuddet for en helg fullstappet med konserter, idrettskonkurranser og aktiviteter for ung og gammel. I dag møttes en del av de som gjør gjennomføringen av byfesten mulig, nemlig samarbeidspartnerne.

  • Vi gleder oss stort, forteller Øystein Haugen, kjøpmann ved Rema 1000 Skistua.

Sammen med de tre andre Rema-butikkene i byen har de gått sammen og finansiert Fun Parken som blir plassert opp på Parkhalltaket lørdagen under Byfesten.

  • Rema-butikkene i Narvik går som ei kule om dagen og som en takk til alle våre trofaste kunder, gir vi denne opplevelsen som en gave til byens/regionens unge befolkning, forteller Haugen.

    Byfestbanneret er på plass på Torvhallen.
    Byfestbanneret er på plass på Torvhallen.

Representanter fra 14 av rundt 20 større sponsorene møttes i dag til fotoshoot ved Dama på Torget.

  • Det er de du ser her som gjør det mulig å gjennomføre et såpass stort arrangement som Byfesten. Samarbeidspartnerne stiller opp med både penger, tjenester og positive innspill. Over tre dager skal nærmere 50 store og små arrangementer gå av stabelen i sentrum. Selve festivaldelen blir arrangert i Idrettens Hus, hvor 12 band skal opptre. Alt dette koster enormt mye penger, og uten gode samarbeidspartnere hadde vi ikke hatt mulighet til å komme i mål, forteller Rune Dahl, leder for Byfesten i Narvik.

http://www.byfesten.org finner dere utfyllende info om årets Byfest.

13227147_515513685322862_3403646537677312413_n

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR