Snart Byfest – vi gleder oss stort!

Om vel en uke starter årets utgave av Byfesten i Narvik. Fredag 17.juni går startskuddet for en helg fullstappet med konserter, idrettskonkurranser og aktiviteter for ung og gammel. I dag møttes en del av de som gjør gjennomføringen av byfesten mulig, nemlig samarbeidspartnerne.

  • Vi gleder oss stort, forteller Øystein Haugen, kjøpmann ved Rema 1000 Skistua.

Sammen med de tre andre Rema-butikkene i byen har de gått sammen og finansiert Fun Parken som blir plassert opp på Parkhalltaket lørdagen under Byfesten.

  • Rema-butikkene i Narvik går som ei kule om dagen og som en takk til alle våre trofaste kunder, gir vi denne opplevelsen som en gave til byens/regionens unge befolkning, forteller Haugen.

    Byfestbanneret er på plass på Torvhallen.
    Byfestbanneret er på plass på Torvhallen.

Representanter fra 14 av rundt 20 større sponsorene møttes i dag til fotoshoot ved Dama på Torget.

  • Det er de du ser her som gjør det mulig å gjennomføre et såpass stort arrangement som Byfesten. Samarbeidspartnerne stiller opp med både penger, tjenester og positive innspill. Over tre dager skal nærmere 50 store og små arrangementer gå av stabelen i sentrum. Selve festivaldelen blir arrangert i Idrettens Hus, hvor 12 band skal opptre. Alt dette koster enormt mye penger, og uten gode samarbeidspartnere hadde vi ikke hatt mulighet til å komme i mål, forteller Rune Dahl, leder for Byfesten i Narvik.

http://www.byfesten.org finner dere utfyllende info om årets Byfest.

13227147_515513685322862_3403646537677312413_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *