Byfesten: Disse artistene opptrer i kveld i Idrettens Hus

Her er artistene som opptrer første dag av Byfesten i Narvik:

tore1-skoglundKl 19.30: TORE SKOGLUND med DU SKAL FLIRE MYE

Velkjente Tore Skoglund fra ”Du skal høre mye fra Rorbua” starter kvelden fredag . Sammen med komikeren Fritjof Nordnes og tryllekunstneren Axel Olsen har Skoglund satt sammen showet ”Du skal flire mye”.

Sammen utgjør de en veritabel latterbombe, og vi anbefaler publikum å ta med smertestillende mot latterkrampe i magen. Hovedpersonen er selvsagt Tore Skoglund, og til de som husker “Du skal høre mye” vil vi si at dette blir et show i “Rorbuas” ånd, med den lune, inkluderende folkehumoren, et fargerikt nordnorsk språk og masse fliring

Vi garanterer en lattermild og god start på årets Byfest. Folk vil kjenne igjen «Rorbuas ånd», med den lune, inkluderende folkehumoren, et fargerikt språk og masse fliring.

live_a1-kopiKl 21.30 OLE IVARS

Norges desidert største danseband!

ENDELIG kommer de til Narvik, og vi gjør klar for en kveld uten like!

Vi glær oss til å høre “Kongen av Campingplassen”, “Nei, så tjukk du har blitt” og “Jeg trodde änglarna fans”. Norges desidert største danseband garanterer dansefoten hos både ung og gammel 🙂 Og vi garanterer: HÆFTI STÆMNING!

groms_plass-1Kl 23.00 GROMS PLASS

Narviks gromgutta! Vi elsker Groms Plass og gutta elsker Narvik 🙂

Med sine egenartede musikkstil trekker de horder av folk de få gangene de opptrer. Vi er fantastisk glade for at gutta endelig stiller opp under Byfesten. Vi forventer mye – og vi VET de leverer .

12525405_1118055441568680_6073338501179216819_oKl 00.30 SWEET SCARLET

Sweet Scarlet hadde et fenomenalt år i 2015, med opptredener på en rekke festivaler. Bandet har sitt opphav i Troms og spiller progressive, alternativ rock. Resultatet er en musikksjanger som er dynamisk, spennende og varierende. De sammenliknes med band som Dire Straits og Pink Floyd, men samtidig Muse og Thirty Seconds To Mars. Vi glær oss!

DJ IVAR avslutter kvelden på Idrettens Hus.

Billetter kjøpes på Gyda Storkiosk i Kongensgate, på www.ticketmaster.no. Det legges også et begrenset antall døra på Idrettens Hus. http://www.byfesten.org

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *