Ny selger hos Fagerthun Bil

Frank Gulstad er blitt ansatt som ny selger hos Fagerthun Bil.

  • Etter ca. fire år i bilbransjen har jeg vært innom flere forskjellige stillinger, de tre siste årene har jeg drevet på med salg av import og bruktbiler. Tiden er nå inne for meg å ta tak i nye utfordringer og utvikle meg videre, og derfor har jeg takket ja til stillingen som selger hos Fagerthun Bil, forteller Gulstad.

Fagerthun Bil er Narviks eldste bilforhandler, etablert i 1968. I dag fremstår familiebedriften Fagerthun Bil som et komplett bilvarehus med nye flotte bilhaller, mekanisk verksted, karosseriverksted, bilpleie, frontruteskift og dekkavdeling med dekkhotell.

Gulstad startet i stillingen 4.juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *