Vant sykkelritt på Andørja

Narvikværingen Bjørn Anders Johnsen er i storform på sykkelen. I går vant han det 81 kilometer lange Astafjordrittet på Andørja. Rittet er en del av triple-konkurransen under Tour de Andørja som avsluttes i dag.

Vinner av Astafjordrittet eliteklasse menn ble Bjørn Anders Johnsen fra Narvik (som sykler for Gauldal SK). På andreplass kom Eirik Solvang, Innstrandens IL, tett fulgt av Erik Valnes, Boif, og Casper Søndberg fra Bærum OCK.

Astafjordrittet er et landeveisritt som starter i Sjøvegan sentrum, fortsatte over Mjøsundbrua med målgang på Engenes. Nytt av året var at eliteklassen for herrer fortsatte fra Engenes med klatreetappe over Klåpheia til Årbostad for vending og retur til Engenes for målgang. Distansen er på ca 81 km og totalt 3 klatreetapper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *