Inviterer til motbakkeløp for femte gang

Márkomeannu arrangerer i samarbeid med Ofoten Sparebank, Fjell Skilag og Várdobáiki «Ofoten Sparebanks Vardemarsj» lørdag 30.juli i forbindelse med festivalen.

Motbakkeløpet, eller marsjen om du vil starter ved fylkesveien der festivalens billettsalg foregår, og deltakerne passerer både festivalcamp og festivalområde på sin vei opp til fjellet, hvor man har mulighet til å besøke et utkikkspunkt der man kan se festivalen fra fugleperspektiv.

– Ofoten Sparebanks Vardemarsj har blitt en flott tradisjon på Márkomeannu. Med ca. 2,9 km og 390 høydemeter er marsjen en utfordring for dem som løper, men også en veldig fin tur for dem som bare vil gå litt i fjellet før lørdagens kulturelle program drar seg til for alvor, forteller festivalleder Marita Kristin Eilertsen.

Påmelding til løpet gjøres ved oppmøte fra klokken 10.00 lørdag 30. juli. Start ved Myrnes Aktivitetshus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *