Stort sykkelritt for barna på onsdag

Onsdag kommer Norges største barnesykkelritt til Narvik. Tour of Norway for kids er ute på veien for tolvte året på rad og inviterer barn og ungdom til sykkelfest ved Narvik kirke.

  • Her skal vi stille i stand en skikkelig sykkeldag! Vi kommer for å gjøre det vi gjør best – nemlig lage sykkelfest! Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen, forteller Jon Arne Østvik i Narvik Cykleklubb. a DSC_9271 kopi

Østvik oppfordrer alle til å møte opp en time før start (som går kl 18.00) for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og barna får også en haug med premier i det målstreken krysses. Når alle har gjennomført trekkes det ut fire heldige vinnere av nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura.

  • Vi gjør som alle andre store sykkelritt med respekt for seg selv, på slutten av hvert arrangement deler vi ut tre trøyer på vilkårlig nummer som vi trekker ut, det blir gitt bort en grønn spurttrøye, en gul sammenlagt-trøye og en prikkete hvit og rød klatretrøye. Neste år er det VM i Bergen, så da gir vi bort en trøye fra Bergen 2017 også. Men vi gir oss ikke med det, hos oss deles det også ut en flunkende ny sykkel fra Nakamura, forteller Østvik.Klokken 12 blir det sykkelfest midt i Narvik sentrum

Eneste kriteriet for å kunne vinne en av disse fem flotte premiene er at deltakeren må opp på podiet, og dermed være der når vinnernummeret ropes opp.

Tour of Norway for kids turnerer i år rundt på 55 steder fra 5. mai til og med 21. August.

Rittet er åpnet for alle mellom 0 og 14 år. Deltakerne kjøres klassevis ut i puljer, med følgende intervaller:

– Trehjulsykler og støttehjul
– 5-6 år
– 7-8 år
– 9-10 år
– 11-12 år
– 13-14 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *