Bedre helse og mer overskudd etter å ha gått ned 30 kilo på Modus

(Redaksjonell annonse)

– Jeg var plaget av betennelser i hele kroppen og ryggen min var også dårlig. Alt var slitsomt og jeg klarte knapt nok å gå opp en trapp, sier Randi Angell Losvik (45) fra Bjerkvik, som har fått et helt nytt liv etter 9 måneder med EasyLife programmet hos Trond Chitussi på Modus i Narvik.

Kiloene hadde kommet på, sakte men sikkert, en etter en for hjelpepleieren ved Aleen i Narvik. Spesielt kom de på etter den andre fødselen hennes.

 • Da klarte jeg ikke å gå ned i igjen før jeg skulle føde nummer tre. Kiloene ble sittende der og det kom flere til. Spesielt ille ble det da jeg sluttet å røyke i 2007, forteller 45 åringen fra Bjerkvik. Hun gikk fra å veie 63 kilo før hun fikk barn, opp til 108 kilo i 2014.
 • Da plagdes jeg veldig av betennelser i hele kroppen og var inne på kurbadet i Tromsø for behandling. Det ble et slags vendepunkt for meg. Da forsto jeg virkelig at alle smertene bare skyldes en ting, nemlig at jeg var for tung.

  - Slyngetreningen her på Modus er veldig bra for meg. Jeg får trent hele kroppen. Ikke minst kjernemuskulaturen i rygg og mave, sier Randi Angell Losvik, og skryter av hjelpen hun får fra innehaver og EasyLife ansvarlig i Narvik og Bodø, Trond Chitussi (til h).
  – Slyngetreningen her på Modus er veldig bra for meg. Jeg får trent hele kroppen. Ikke minst kjernemuskulaturen i rygg og mave, sier Randi Angell Losvik, og skryter av hjelpen hun får fra innehaver og EasyLife ansvarlig i Narvik og Bodø, Trond Chitussi (til h).

Tok av 10 kilo

Randi klarte å ta av 10 kilo på egenhånd etter dette. Men så var det bom stopp. Hun kom ikke videre, selv om hun prøvde ulike program.

 • Jeg kjente til EasyLife og Trond fra før av. Men det var likevel da det dukket opp en person som hadde fått hjelp av dette livsstilsprogrammet på Facebook at jeg reagerte. Jeg tok kontakt og fikk et møte med Trond her nede på Modus i Kongens gate.

Hun veide 98 kilo da hun startet opp med EasyLife programmet den 17. september i 2015.

 • Målet mitt, som jeg kom fram til sammen med Trond, var å komme under 70 kilo.

Tøft i starten

Hun unnslår ikke at det var tøft i starten av programmet. Men så ble det lettere og lettere. Hun ble ikke mindre motivert av å se hvordan kiloene bare raste av henne, en etter en.

 • Det ga meg en voldsom motivasjon til å stå på videre og følge det programmet Trond satte opp for meg. Både i forhold til hva jeg skulle spise og hvordan jeg skulle trene, forteller Randi, som veide 68 kilo da vi traff henne på Modus i juni i år. Hun hadde med andre ord gått ned 30 kilo på 9 måneder.
 • Helt utrolig deilig. Alt er blitt så mye bedre. Det gjelder ikke minst i forhold til alle betennelsene som plaget meg tidligere. Nå er de helt borte. Jeg har ikke vondt noe sted lenger.
 • Ja, til og med ryggen som plaget meg så mye før, er blitt nesten helt bra, forteller 45 åringen, som har klart å legge om livsstilen sin i løpet av disse 9 månedene.

Nytt kosthold

Kostholdet hennes er helt annerledes enn det var tidligere. Nå spiser hun for eksempel mange flere måltider enn hun gjorde tidligere.

 • Jeg spiser 3 hovedmåltider og 2 mellommåltider. Jeg har lært gjennom EasyLife programmet hvordan jeg skal sette sammen måltidene, hva jeg bør spise mye av og hva jeg bør unngå. Det har gitt en enorm effekt, noe som har smittet over på resten av familien også.
 • For de spiser den maten jeg lager til dem, sier Randi, som også har fått et helt nytt liv i forhold til trening.
 • Før trente jeg ikke i det hele tatt. Nå derimot trener jeg 2-3 ganger i uka her på Modus. Jeg går i tillegg lange turer hjemme i Bjerkvik de andre dagene.

  IMG_0353
  Dette er Randi før hun startet med EasyLife programmet hos Trond på Modus i Narvik i september i fjor. Da veide hun 98 kilo, mens nå veier hun 68.

Slyngetrening

Når hun er på Modus går det mest i styrketrening, etter først å ha varmet opp på tredemøllen.

 • Jeg foretrekker Slyngetrening for å bruke hele kroppen, også kjernemuskulaturen i mave og rygg. Det har gitt en enorm effekt, som blant annet har ført til at jeg nesten er kvitt smertene i ryggen som plaget meg slik tidligere.
 • Samtidig har jeg blitt mye sterkere i hele overkroppen, ikke minst i armene. Det gjør jobben min som hjelpepleier mye lettere. Ja, alt er lettere nå. For eksempel løper jeg nå opp trapper som jeg før slet med å gå opp.

Hjelpepleieren fra Bjerkvik forteller også hvor mye respons hun får fra folk som ser henne etter at hun har gått ned 30 kilo.

 • Mange går rett forbi meg, fordi de ikke kjenner meg igjen, mens andre stopper og spør om jeg er blitt syk.

Stolt ektemann

En annen som virkelig er imponert over det som har skjedd med henne er ektemannen hennes.

 • Han er både imponert og stolt, og sier at han har fått en helt ny kone.

Det som også er helt nytt er klærne hennes. For nå passer ingen av de gamle lenger.

 • Jeg var nettopp på Stormberg for å kjøpe meg en ny bukse. Da måtte jeg se to ganger på merkelappen for å tro at det var sant. For jeg kjøpt en bukse i X-smal, jeg som før brukte XXL.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *