Populær friidrettstrening

Friidrett er mer populært enn noensinne i Narvik. Nesten 50 unger deltok på kveldens friidrettstrening på Narvik stadion i regi av Narvik Idrettslag. 

  • Dette er veldig morsomt, forteller leder for NIL, Kari Ann Nygård. Vi har ikke annonsert treningene så dette har spredt seg blant barna. Ungene trives med å trene variert og allsidig.

De yngste ungene på treningen er 6 år – de eldste på seniornivå. De yngste i alderen 6 til 9 år har en trening i uken, på mandagene. De eldre har to til tre treninger.

Vi fulgte den yngste gruppen på dagens trening. Etter oppvarming med Haien Kommer, ble det 400 meterløp i eget tempo før alle ble delt opp i fire grupper. Her fikk de prøvd seg på lengdehopp, diskos, kast med liten ball og hekkeløp. Godt humør og glade unger preget hele treningsøkten.

Mere info om Narvik Idrettslag finner dere her: http://www.narvikil.no/blogg/

IMG_2120
Trener Øydis Jakobsen instruerer de aller yngste.
IMG_2126
Etter oppvarming var det 400 meter løp i eget tempo. Full innsats!
IMG_2131
Uttøying er viktig. Her er Synne, Isabella, Dina og Marthe i full gang.
Medaljevinnerne fra helgas Ungdomsleker på Stjørdal. Fra v. Lise Roll-Sneve 13 bronse i 1000 m kappgang, Tina Nygård Stavenes 14, sølv på 60m hekk, Mina Sund Rondestvedt 13?bronse i stav og i tresteg og Ingrid Aurvoll 14 bronse i stav.
De eldre. Medaljevinnerne fra helgas Ungdomsleker på Stjørdal. Fra v. Lise Roll-Sneve (13) bronse i 1000 m kappgang, Tina Nygård Stavenes (14), sølv på 60m hekk, Mina Sund Rondestvedt (13) bronse i stav og i tresteg og Ingrid Aurvoll (14) bronse i stav.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *