Over 300 leger og sykepleiere har inntatt byen

I dag starter årets Nasjonale Legevaktskonferanse med deltakelse fra over 300 leger og sykepleiere fra hele landet. Konferansen er i regi av Norsk legevaktforum og Narvik kommunale legevakt.

Konferansen starter rolig nå i kveld med en sosial mingling på Narvik Bibliotek og Narvik Krigsmuseum. Her får deltakerne en omvisning, historiske foredrag, fingermat og lett underholdning. Sverre Håkon Evju ønsker deltakerne velkommen.

I morgen tidlig er det offisiell åpning av konferansen ved statssekretær Lisbeth Normann og fagdirektør i Helse Nord, Geir Tollåli.

Gjennom tre dager skal alle deltakerne få med seg et stort og variert program.

  • Vi skal gjennom et variert og faglig meget godt program, men er også svært opptatt av å gi deltakerne en opplevelse av å være i Nord-Norge og Ofoten, med en god sosial opplevelse, forteller Sverre Håkon Evju.

Som en del av det obligatoriske programmet tar arrangøren alle konferansedeltakerne med på en opplevelsestur i morgen til Rombaksbotn. Det blir tog til Katterat og deretter en historisk vandring langs den gamle annleggveien ned til Rombaksbotn.

I morgen blir det tur ned til Rombaksbotn.
I morgen blir det tur ned til Rombaksbotn.
  • Her vil det bli to forelesninger ute, og etter dette vil det bli middag i det fri med Rallarkost og underholdning. Dette blir en uforglemmelig opplevelse i fantastiske natur-omgivelser, lover Evju.

I Rombaksbotn blir det workshop hvor også Norsk Folkehjelp, Sivilforsvaret, Norske Redningshunder, Forsvaret, Ofoten Brann, Narvik Havn og UNN Ambulansehelikopter er involverte.

I morgen kveld blir det deretter intimkonsert med Groms Plass på Scandic. Torsdag er det festmiddag og konsert med Tigerbalsam.20160906_194903

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *