Idrett mot rus samlet 125 deltakere

Idrett Mot Rus samlet 125 deltakere fra hele Nord-Norge. Et arrangement gjennomført av Cafe Exit og mange gode hjelpere. Arrangementet bidrar til at flere får en bedre hverdag.

Sist fredag var det igjen klart for et brukerstyrt arrangement i regi av Café Exit i Narvik. Denne gangen var det det årlige Idrett Mot Rus som gikk av stabelen med 125 deltakere fra hele Nord-Norge. Det var sjuende gangen arrangementet ble avholdt.a-lite-dsc_5798

Pasienter, brukere og ansatte fra Sigma Nord, Nordlandsklinikken, Ofoten psykiatriske senter, Cafe exit, Platform 1, ROP- tjenesten i Narvik commune og Kafé X fra Tromsø deltok i øvelsene 60 meter, støvelkast, quizrunde og fotballturnering.

Det er Siv-Elin Reitan, Esben Haldorsen og Rita Østnes i brukerorganisasjonene RiO og Marborg tilknyttet Café Exit som har planlagt og vært primus motorer for gjennomføringen av Idrett Mot Rus i Narvik, med god støtte fra Platform 1.

Arrangementet Idrett Mot Rus er landsomfattende, med ulik form og organisering, men i Narvik er det brukerstyrt. Dette innebærer at arrangementet som gikk av stabelen før helgen var resultatet av en dugnadsinnsats der mange av brukerne ved Café Exit og Platform 1 har bidratt.a-lite-dsc_5791 a-lite-dsc_5807 a-lite-dsc_5825 a-lite-dsc_5851 a-lite-dsc_5878-kopi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *